November 22, 20205 yr Konečně jsem se dostal k opětovnému seřazení aktuální nabídky programů UPC TV. Vytvořil jsem pro Chansort referenční seznam pro rychlé setřídění, třeba se bude někomu hodit. Soubor stačí natáhnout do programu. tvprogramy.txt 350 Mb/s - Komplet Compal, CA modul, VTV premium box Stodůlky
November 22, 20205 yr Zajisté záslužný počin. Možná by neuškodilo, kdyby's uvedl také: 1. Jaký Chansort jsi použil (aplikací podobného názvu je vícero) 2. Pro jaké přijímače je onen textový soubor určen (výrobce, typ, rok výroby)
November 22, 20205 yr Author Vytvořeno a testováno na poslední verzi ChanSort_2020-11-16 - https://github.com/PredatH0r/ChanSort/releases Jedná se o referenční seznam pomocí kterého se porovná export z libovolné televize, kterou chansort podporuje. Nejedná se přímo o nastavení pro konkrétního výrobce TV/model. Díky tomu je to univerzální, sám jsem to testoval pro dva různé modely TV Samsung. 350 Mb/s - Komplet Compal, CA modul, VTV premium box Stodůlky