Posted March 16, 20178 yr nemůžu naladit hbttv na mé Smart TV Samsung rok výroby 2015,podporuje to upc vůbec.internet od UPC mám taky.červene tlačítko se mi neobjevuje
March 16, 20178 yr Ve Smart hubu vyhledat a nainstalovat aplikaci HbbTV, pak postupovat dle pokynů na obrazovce (aktivace v Menu).
March 16, 20178 yr Já mám UPC nyní nově po 5letech a HBBTV funguje bez problému. I když při aktivaci tv a internetu došlo k chybě kdy jsem byl nucen volat na technickou podporu mi bylo řečeno že HBBTv Upc nepodporuje a pokud to někde na jejich stránkách je, je to špatně. HBBTV šlape bez problému a nic jsem instalovat nemusel jen se připojit k wifi
March 16, 20178 yr Pokud se podíváte na jiné příspěvky tazatele zjistíte, že při svém IQ zapomněl dodat, že ke svému zobrazovadlu s honosným názvem Smart TV Samsung rok výroby 2015 má připojen HD DVR Mediabox... Jenže to už je na pochopení příliš složité... PS Televizory Samsung, na rozdíl od televizorů jiných značek, bohužel pro funkčnost HbbTV vyžadují instalaci příslušné aplikace