Posted December 21, 20168 yr Jsem nadšen možností zpětného zhlédnutí, ale jen do chvíle, kdy si chci přehrát něco dabovaného. Teď jsem si chtěl zpětně přehrát Monsters - Temný kontinent (Cinemax) a bohužel, netušil jsem, že má film pouze titulky a tudíž ve zpětném zhlédnutí samozřejmě nejsou. Respektive, když si chci titulky navolit, tak vyskočí hláška, že k danému pořadu titulky nejsou k dispozici. Samozřejmě, že se počítá s majoritou, která si zpětně přehraje pořady bez titulků. Ale tady se mi stalo již poněkolikáté, co je mi zpětné zhlédnutí vlastně k ničemu a dost mi to ničí filmové plány (daný film bohužel běží poslední dobou jen pozdě v noci). Taktéž vím, že se asi řešení nedočkám (nebo ano?), ale musím to uvést jako takové podotknutí, protože jinak bych byl nad míru spokojen.
December 21, 20168 yr No jo, jak HBO GO vůbec nevyužívám, nenapadlo mě to. Jakožto alternativa dobré, využiju. Ale i tak, tohle by se mohlo pořešit.