Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
ja mam jeste stary fw a zadny problem, tak ze tedy radeji neupgradovad?

Za mě zatím rozhodně ne. Prostředí je sekané, a při nahrávání se na něj stačí jen podívat a už se restartuje.

Odesláno

tak ze to furt nevychytali, doufam ze se pri startu nepretapnu!

Odesláno
No, ale já tento stb nehodlám mít až do konce věků. Takže jedině alternativní fw nebo jiný normální stb?

Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk

Vlastní přijímač, CA modul od providera. Je to úplně stejnej problém jako u SAT vysílání.

wtf? Na co to má vliv z čeho sem posíláš příspěvky? :D

Odesláno

řekl bych že toto neobchází HDCP kódování jen to umí udělat z HDMI kde je obraz a zvuk v jednom kabelu tak odělit zvuk (obraz asi i ze zvukem v HDMI bude dále zakódován) a toto je aby sis mohl připojit třeba sluchátka 3,5 jackem nebo třeba bedny když by jsi nechtěl zvuk z TV

Odesláno

Nahravani do PC je zcela jednoduche, když bude uz teda v televizi něco zajímavého, co si budu chtit nahrat do pocitace, navštívím vhodnou stranku a tam film nebo serial stahnu. A nebudu resit nesmysly jak v minulem stoleti, jak něco nahravat a dekodovat a podobne.

Odesláno
řekl bych že toto neobchází HDCP kódování jen to umí udělat z HDMI kde je obraz a zvuk v jednom kabelu tak odělit zvuk (obraz asi i ze zvukem v HDMI bude dále zakódován) a toto je aby sis mohl připojit třeba sluchátka 3,5 jackem nebo třeba bedny když by jsi nechtěl zvuk z TV

Vie, mám to doma a odskúšané s Magio Boxom aj s Kaonom, ináč by som to sem nedával :wink: Na nahrávanie používam Hauppauge HD PVR 2. Kvalita obrazu je o niečo horšia ako kvalita zdroja, ale to je pravdepodobne problém HD PVR 2.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague