Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravim, jsem z Mostu a mam od Karnevalu DIGI Mini + slovenskej balicek. Dneska mi vypršelo 10-denní období plneho pristupu, coz je v poradku.

Problem je, ze mi nejdou ani programy ktere by meli byt v DIGI mini. Funguje mi pouze CT1, CT2, Prima, CT4 Sport a ZDF. U ostatnich mi to pise ze neni pristup Conax. Nevite nekdo co s tim?

Zavolej 844 111 116, ozvou se ti zpátky :-)

Tak jak jsi dopadl, byl tam někdo ? :roll:

Zdravim, jsem z Mostu a mam od Karnevalu DIGI Mini + slovenskej balicek. Dneska mi vypršelo 10-denní období plneho pristupu, coz je v poradku.

Problem je, ze mi nejdou ani programy ktere by meli byt v DIGI mini. Funguje mi pouze CT1, CT2, Prima, CT4 Sport a ZDF. U ostatnich mi to pise ze neni pristup Conax. Nevite nekdo co s tim?

Zkusil bych restart STB, prip. s vyjmutim a znovuzasunutim karty...

Jinak jejich helpline

nez se nacte pristup trva to 24h

Nechal jsem jim vcera vzkaz na zaznamniku, asi po dvou hodinach mi zavolal technik, ktery chtel vedet serial number STB a za pul hodinky uz to bezelo v pohode. Proc to neslo mi ale nesdelil.

P.S. Restart a vyjmuti karty jsem predtim zkousel bez uspechu...

V okakžiku, kdy je karta i STB v systému, tak by načtení nemělo trvat déle než 10 minut. :shock: . Jinak i proto tam mají těch 10 dní na zkoušku.

Proc to neslo mi ale nesdelil.

Chyba byla nejspíše mezi klávesnicí a PC v zákaznickém centru nebo u firmy, která ti STB dovezla. :lol:

• 3 weeks later...
to mi říkal ten technik, co to přivezl taky, že se musí vrátit na firmu a něco někam faxovat. fakt mi šlo asi 5 programů, ale smazal jsem všechny stanice a instaloval je znova a najednou mi fungovalo všechno.

Tomik010: Většinou to bývá zapříčiněné neúspěšnou synchronizací s jejich systémem. Chce to ježte vypilovat!