Posted February 26, 200619 yr Zdravim, jsem z Mostu a mam od Karnevalu DIGI Mini + slovenskej balicek. Dneska mi vypršelo 10-denní období plneho pristupu, coz je v poradku. Problem je, ze mi nejdou ani programy ktere by meli byt v DIGI mini. Funguje mi pouze CT1, CT2, Prima, CT4 Sport a ZDF. U ostatnich mi to pise ze neni pristup Conax. Nevite nekdo co s tim?
February 26, 200619 yr Zdravim, jsem z Mostu a mam od Karnevalu DIGI Mini + slovenskej balicek. Dneska mi vypršelo 10-denní období plneho pristupu, coz je v poradku.Problem je, ze mi nejdou ani programy ktere by meli byt v DIGI mini. Funguje mi pouze CT1, CT2, Prima, CT4 Sport a ZDF. U ostatnich mi to pise ze neni pristup Conax. Nevite nekdo co s tim? Zkusil bych restart STB, prip. s vyjmutim a znovuzasunutim karty... Jinak jejich helpline
February 27, 200619 yr Nechal jsem jim vcera vzkaz na zaznamniku, asi po dvou hodinach mi zavolal technik, ktery chtel vedet serial number STB a za pul hodinky uz to bezelo v pohode. Proc to neslo mi ale nesdelil. P.S. Restart a vyjmuti karty jsem predtim zkousel bez uspechu...
February 27, 200619 yr nez se nacte pristup trva to 24h V okakžiku, kdy je karta i STB v systému, tak by načtení nemělo trvat déle než 10 minut. . Jinak i proto tam mají těch 10 dní na zkoušku. Proc to neslo mi ale nesdelil. Chyba byla nejspíše mezi klávesnicí a PC v zákaznickém centru nebo u firmy, která ti STB dovezla.
March 18, 200619 yr nez se nacte pristup trva to 24h to mi říkal ten technik, co to přivezl taky, že se musí vrátit na firmu a něco někam faxovat. fakt mi šlo asi 5 programů, ale smazal jsem všechny stanice a instaloval je znova a najednou mi fungovalo všechno.
March 18, 200619 yr Tomik010: Většinou to bývá zapříčiněné neúspěšnou synchronizací s jejich systémem. Chce to ježte vypilovat!