Přejít na obsah

UPC nabídne kanál Joj Cinema v HD a vlastní promo stanici


Pavel m

Doporučené příspěvky

Od 1. července se Joj Cinema HD stane součástí základního programového balíčku UPC, domluvila se na tom společnost UPC se skupinou JOJ Group. Na obou trzích kanál exkluzivně distribuuje mediální společnost Axocom. Od podzimu navíc bude k dispozici knihovna kanálu Joj Cinema jako součást televizního archivu, který má k dispozici téměř dvě stě tisíc zákazníků UPC.

Kanál Joj Cinema HD vysílá 24 hodin denně filmy všech žánrů, které nepřerušuje reklamou. Z měření sledovanosti u vybraných IPTV operátorů vyplývá, že kanál Joj Cinema přesahuje průměrně hranici jednoho procenta a poráží tak i některé dlouhodobě etablované filmové kanály na českém a slovenském trhu.

Joj Cinema HD spustíme pro 360 tisíc našich televizních zákazníků, a to bez reklam a s možností sedmidenního zpětného zhlédnutí. Navíc od podzimu zařadíme do TV archivu přibližně stovku titulů z produkce skupiny Joj, uvedl marketingový ředitel UPC Jan Kohout. Na území Slovenské republiky je Joj Cinema nejsledovanější placenou filmovou stanicí, což nás jen utvrzuje v tom, že jde o divácky velmi atraktivní projekt, zdůrazňuje Marcel Grega, generální ředitel JOJ Group.

 

 

http://www.digizone.cz/clanky/upc-nabid ... rozliseni/

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • Premium
  • -
  • -, Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zákazníci digitální kabelové televize od UPC se mohou těšit od července na 3 nové programy. UPC přidává filmový kanál JOJ Cinema HD, lifestylovou Relax HD a novou promo stanici UPC Show HD.

 

Lifestylovou Fashion TV bude UPC nově vysílat ve vysokém rozlišení. Všechny zmíněné programy budou dostupné také v mobilní televizi Horizon Go

 

Z programové nabídky naopak vypadl kanál Universal, který v České republice ukončil vysílání.

 

Zařazením nových televizních programů se nabídka UPC ustálí na celkových 143 programech, z toho 55 v HD. Spuštění největší novinky v programové nabídce UPC komentuje její marketingový ředitel Jan Kohout: „JOJ Cinema přináší velmi kvalitní filmovou tvorbu v HD rozlišení, s českým dabingem a navíc bez přerušování reklamou. JOJka bude k dispozici ve zpětném zhlédnutí, takže se diváci budou moct podívat i na filmy, které běžely až týden nazpět. Věřím, že naši zákazníci ocení i to, že JOJ Cinema HD zařazujeme už do základní nabídky Klasik. Od podzimu bude navíc stovka vybraných filmů JOJ Cinema součástí archívu pro více jak 200 000 zákazníků s Horizon set-top-boxy.“

 

„Na léto chystáme několik desítek filmových premiér. Jako příklad mohu uvést Druhou mízu s Al Pacinem a Annet Benningovou, komedii Skoro dospělá s Evou Mendes nebo akční film Parker s Jasonem Stathamem a Jennifer Lopez,“ prozrazuje plány Ivana Semjanová, marketingová ředitelka JOJ Group.

 

Od července bude spuštěna také promo stanice UPC Show HD, která bude vysílat upoutávky na filmy, seriály a pohádky ve videotéce a archívu, dále pak video návody nebo prezentaci novinek UPC a jednotlivých programů.

 

http://www.parabola.cz/clanky/5882/upc- ... o-stanici/

  • Premium
  • -
  • -, Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...