Přejít na obsah

UPC spouští 2 video služby pro předplatitele internetu


Pavel m

Doporučené příspěvky

Praha, 29. února 2016) UPC spouští dvě služby určené zákazníkům s internetem, bez předplacených televizních služeb. Horizon Go s videotékou My Prime obsahuje neomezený přístup k 1700 hodin filmů, seriálů a pohádek. Současně nabídne 24 televizních kanálů. Doposud bylo Horizon Go k dispozici pouze zákazníkům s předplatným digitální televize.

 

 

 

Druhou službou je HBO GO, která doposud byla dostupná pouze předplatitelům programů HBO. Horizon Go s videotékou My Prime i HBO GO bude UPC nabízet od 1. března za 199 Kč.

 

Zákazníci s UPC Internetem si od března mohou pořídit služby Horizon Go s My Prime a HBO GO. Obě služby jsou určeny zákazníkům, kteří nemají předplacený žádný televizní tarif:

 

 

 

„S nabídkou nových služeb míříme na stále početnější skupinu zákazníků, kteří nemají televizi. Zákazníci si teď mohou sami zvolit, kde, jaký pořad, v jakém čase a na jakém zařízení budou sledovat. Obě služby zároveň umožňují sledování na dvou (HBO GO), resp. třech (Horizon Go s My Prime) zařízeních současně,“ popisuje výhody Horizon Go s My Prime a HBO GO Jan Kohout, marketingový ředitel UPC.

 

 

Horizon Go s My Prime

 

Je neomezená mobilní videotéka s více než 1700 hodin filmů, seriálů a pohádek české i zahraniční produkce. Její součástí je klasické (lineární) televizní vysílání s 24 programy, které kopírují nabídku volně šířených kanálů. My Prime obsahuje například zahraniční trháky jako Vlk z Wall Street, 12 let v řetězech nebo Nymfomanka.

 

 

 

„Velkou výhodou My Prime je oproti ostatním video službám rozsáhlá nabídka českých filmů a pohádek, které čerpají především z Národního filmového archivu. Dále pak zajímavé zahraniční tituly s českým dabingem,“ doplňuje k obsahu videotéky Jan Kohout.

 

 

HBO GO

 

je neomezená videotéka s více než 1500 hodin filmů a seriálů z produkce HBO. Nabízí například kultovní seriály Hra o trůny, Pravá krev, Gomora nebo Mamon a filmy jako Interstellar, Kingsman nebo Spongebob. Součástí HBO GO je i klasické televizní vysílání programu HBO. Nově si HBO GO mohou aktivovat nejen zákazníci s předplatným HBO programů, ale i zákazníci s UPC Internetem.

 

 

 

Obě služby jsou určené přibližně 170 000 zákazníků UPC s internetem a bez předplaceného TV tarifu. Každá ze služeb bude k dispozici za měsíční předplatné ve výši 199 Kč.

 

 

 

 

 

 

David Frodl

Media relations manager

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • Premium
  • -
  • -, Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...