Posted February 15, 200619 yr Nejdřív zkus použít vyhledávání než se ne něco zeptáš -Zkusil jsem, ale bez úspechu Předpokládám, že nejsem jediný, komu Karneval zasílá e-maily o dosažení 75% FUP a o překročení FUP. Chodí i někomu dalšímu zmršené hlavičky? Konkrétně narážím třeba na Subject: Dosaženo 75% předplaceného objemu dat a k tomu se samozřejmě cestou připojí upozornění X-Amavis-Alert: BAD HEADER Non-encoded 8-bit data (char BE hex) in message header 'Subject': Subject: Dosa\276eno 75% p\370edpla... Naposledy jsem měl s poštou od Karnevalu tu čest koncem ledna a tak by mě i zajímalo, jestli to opravili nebo ne. Nastavuju poštovní filtry a nebudu se s tím hrát, jestli je už všechno v pohodě. Už 16.12.2005 mi odpovídali, že problém předali k nápravě...
February 15, 200619 yr Co jsem koukal na celou hlavicku mailu tak to bude asi tim, ze polozku Subject maji s diakritikou, ale ne podle standardu RFC. On aby subject mohl mit diakritiku tak musi byt v obsahu i druh kodovani,...
February 17, 200619 yr Popravdě podle RFC822 smí být v hlavičkách pouze tisknutelné ASCII znaky (kromě CR a LF). A zdá se, že Karneval s tím nic nedělá
February 17, 200619 yr No vzdyt to pisu. Pokud chci, abych mel v polozce subject jine nez ASCI znaky musim text predelat do kodovani quoted-printable a pridat puvodni kodovani. Potom zapis "=?iso-8859-2?Q?mal=E9=20zm=ECny" se mi zobrazi jako "malé změny" a ne jako "mal? zm?ny".
February 18, 200619 yr Muzu potvrdit, ze maily uz chodi v UTF-8. Subject je kodovany jako quoted-printable =?UTF-8?Q? ...