Odesláno 19. prosince 2015 10 let Dobrý den mám Tc 7200 mám 1pc a 1tv samsung chci zprovoznit Dlna přes Samsung AllShare ale bohužel můj pc nenajde TV asi něco mám špatně nastaveného v Tc 7200 ale co a jak to nastavit aby šlo přes Lan posílat do TV filmy Prosím Vás o radu.
Odesláno 19. prosince 2015 10 let V PC v Ovládacích panelech-Zařízení a tiskárny dej Přidat zařízení. Pak se povoluje zařízení v samotném programu Allshare. Já používám Samsung PC Share Manager http://www.samsung-pc-share-manager.en.lo4d.com/ Premium Premium ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 19. prosince 2015 10 let V ovladačích panelech jsem dál přidat TV ale bohužel program v PC Samsung AllShare mem nenajde TV. PS mám v PC Bluray mechaniku přehraje mi ten film přes Lan do TV?
Odesláno 20. prosince 2015 10 let Pokud by se nedařilo rozchodit Allshare, dá se použít jakýkoliv jiný DLNA server, např. Serviio.
Odesláno 21. prosince 2015 10 let Jednoduchsi a elegantnejsi sposob ako prehrat filmy,obrazky z PC do TV je WIFI Direct.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.