Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

zdravím , uvažuji o sat.televizi freesat , jelikož se budu stěhovat kde není kabelovka (mám doposud).

Otázka je na příjimači HUMAX UD-Fox HD který poskytují a pronajímají , a jde mi jen o to v jaké souborové příponě se nahrají videa či streamy z dvb-s , a není ten stream nějak kodován , aby to uživatel nemohl přenést do pc.

U nynějšího kabelu DVB-C vytahuji streamy z kabelu z HDD s příponou TRP. , která komunikuje v Linuxu a krásně se s ní pracuje , ale jak je to u HUMAX UD-Fox HD který nahráva přes USB do HDD (a jestli nejsou problémy s ext.uložištěm).

Uvažoval jsem i o Philips HDDVR DRS8111 (má int.HDD), ale ten udajně má max.rozlišení pouze 720p. což ten HUMAX má 1080p.Čím víc tím líp.

Případně i ten Philips v jaké souborové příponě se nahrají videa či streamy z dvb-s na HDD ?Asi jsou na výběr pouze tyto 2 výrobky , tedy co nabízí k pronájmu.

http://chcisatelit.cz/content/6-dvr-vid ... ry-balicek

Jestli se to tu již řešilo tak se omlouvám.

díky za info Dm

Odesláno

Kup si nějakej svůj linuxovej přijímač a kartu freesat do něho. Pak nebude problém, je to navíc ICE, takže v UNI čtečkách v pohodě. Určitě nebrat cokoliv dodávanýho samotným providerem.

Odesláno

no díky za rychlost, ale trochu to řeknu jinak , možná jsem to napsal nesrozumitelně .V PC nemám linux,jen (jak se psalo v návodu na vytahování streamu z DVB-C v sekci :digitální TV) ten stream který ma koncovku TRP. vytahuji přes linuxovej program Linux Reader apotom upravuji přes videoReDo.

Tak jestli to pujde i takhle nějak z DVB-S ?Nebo si musím koupit nějaký jinaj přijimač.

díky za info

Odesláno

Měl jsem na mysli linuxovej SAT přijímač, s tím nemá PC co dělat. Prostě na linux přijímači nebudeš řešit nějakou blokaci nahrávek, kterou bys jinak řešil u dodávanýho krámu.

Odesláno

děkuji za info .takže LOCK.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague