Posted January 26, 200619 yr Už několik let zjišťuju kdy konečně Karneval upgraduje starou sít v Děčíně Podmokly co má ještě po Codisu. Tady jde prostě jen CATV ale internet ne.
January 26, 200619 yr Nektery casti site sou nerentabilni, takze tam ani nema cenu uvazovat o velmi drahym upgradu, nekdy i kompletni vymene kabelaze.
January 29, 200619 yr Nektery casti site sou nerentabilni, takze tam ani nema cenu uvazovat o velmi drahym upgradu, nekdy i kompletni vymene kabelaze. Děčín - Podmokly je centrum města. Hafo bytovejch jednotech a i firem. Takže zde by se o tom mohlo diskutovat. Myslím že právě zde by to mělo cenu.
January 29, 200619 yr Centrum města? Jsem taky z Děčínska a jestli považuješ Podmokly za centrum - tak to by teda byla pěkná ostuda Děčína. Co tam je tak výjmečného? Mnoho rodin nepřizpůsobivých spoluobčanů, pár trapnejch obchodů a pajzlů. Centrum Děčína vždy bylo a je na druhé straně Labe. Karneval nikdy nepotáhne kabel do míst, kde by se to nevyplatilo.. Jinak já s netem v Jílovém nemám problém
January 30, 200619 yr mám smůlu... v Jílovém už je i elektrika? uvidíme co od 1. 2. ADSL.... jak mi to pofrčí po zrychlení....
April 15, 200817 yr v podmoklech se kdysi uvazovalo o rekonstrukce site tak aby sel internet a dig. tv ale bohuzel to je finacne narocne takze nejspis asi nic nebude..uvidi se casem , az se neco dozvim dam vedet
March 4, 200916 yr Nová informace . Podmokly by se měli začít upgradovat aby šel internet + dig. TV . Bližší informace napíšu až budu vedět více
February 23, 201114 yr Nová informace : podmokly možná dostanou DVB-C , jen možná, ruší se KLASIK v rámci freespectra , ale rozhodně ne internet , byl by nutný kompletní upgrade sítě (rozkopat podmokly). navíc podmokly internet snad problém nemají jak sehnat jiný internet než adsl - jaw, losan, wifi ...
December 27, 201311 yr no problem tu v podmoklech mozna neni ale ty ceny a kvalita intrnetu to je peklo na zemi