February 3, 201511 yr Ahoj, mam UPC internet modem Technicolor TC7200 + k nemu pripojenej UPC telefon. Modem na noc vypinam tim vypinacem vzadu. Pokud ale modem vypnu, nejde mi telefon (pritom kabelova TV jde). Je to normalni? U starsiho modemu (taktez od UPC) telefon sel, i kdyz jsem onen modem vypnul ze site..
February 3, 201511 yr Normální to je. Co naopak normální není, je to vypínání z tvý strany. A u staršího modemu to samozřejmě nešlo taky, protože když to jednou vypneš, tak konec a spojení je v čudu.
February 3, 201511 yr Asi jsi nevypínal modem ze sítě, ale něco jinýho bo když vypneš modem, tak ti nepojede ani telefon, bo je to defakto IP telefon (s tím, že ti bude třeba fungovat i když bude náhodou výpadek internetu)
February 3, 201511 yr Tvl, tak doufám, že za ušetřený peníz to bude apoň na 14dní k moři Vypínat modem... u IP telefonu...
February 3, 201511 yr já když vypnu monitor, tak mi taky nejde, no je tohle normální? Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
February 3, 201511 yr Že by měl záložní baterie? (ten původní modem). Basic - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
February 3, 201511 yr takový modemy upc někdy rozdávalo? Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
February 3, 201511 yr CISCO DPC 3208 - ale zda UPC rozdávalo netuším. Basic - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
February 3, 201511 yr já bych právě řek, že ne a pak taky proč by měnili ed3 modem za ed3 modem jenomže to se už asi nedozvíme, marek22 mlčí Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy