Odesláno 14. ledna 2015 10 let Omlouvám se, že zakládám nové vlákno, ale nějak sem nenašel přesně to co chci. mám přiojení 120 Mb/s speedtest.net:winmtr.png[/attachment] muže mi někdo poradit co s tím? prosím Upraveno 14. ledna 2015 10 let uživatelem Tobias
Odesláno 14. ledna 2015 10 let ten výpis z winmtr je třeba dát do code, jinak je z toho takovejhle nečitelnej guláš a seš si jistej, že těch 20 Mb/s to naměřilo skutečně po kabelu a ne přes wifi? - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 14. ledna 2015 10 let jinak signál vypadá fpoho, ale pakety se ztrácej jak na běžícím páse co reset do výchozího nastavení? kábly dobrý? - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 14. ledna 2015 10 let no, ja bych ho rád resetnul do vychozího, ale nemužu to v tom menu najít nemám tyhle modemy.... kabely sou v pořádku, sou nový a dou dobře, vyzkoušel sem tři
Odesláno 14. ledna 2015 10 let vzadu vpravo nahoře je zapadlej čudlík, stačí podržet 15 sekund (musí to cvaknout), probliknou diody a je obnoveno http://oidnes.cz/11/012/org/MER387121_IMG_2925.JPG - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 14. ledna 2015 10 let Aha, dik, a to pak skoci do tovarniho? Ja mam totiz pocit, ze je divnej, bo neni novej Zmenil se mi ucastnik ( vymena spolubydlicich) A vymenili modem Techbikolor byl super Tohle je hruza
Odesláno 14. ledna 2015 10 let no jasný on se měnil modem lepší za horší? to sou věci - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 19. března 2015 10 let UPC mi řeklo, že je vše v pořádku... mámnový mobil a na wifi je minimálně (pouze doma, furt ho to kope) mám nového spolubydlu a taky nepoužívá wifi, protože to prostě nejde.... tak já nevím, je čas přejít k O2
Odesláno 19. března 2015 10 let Tak tam bych určitě nechodil. Basic - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.