December 28, 201411 yr Dobrý den, hledal jsem toto téma ale nemohl jsem ho nikde najít. Mám router D-link N 300, převážně se na něj přihlašuji přes wi-fi, jenom u stolního pc jsem připojený přes kabel. Problém je takový že když jsem připojený přes notebook, je vše v pořádku, ale jakmile do toho zapnu i pc, tak internet vypadne a musim modem restartovat. Neměl by někdo prosím řešení ? Děkuji
December 28, 201411 yr co máš vůbec za rychlost internetu? Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
December 29, 201411 yr Jo tak to se omlouvám ale přesně ti to neřeknu. O net se stará bratr, ale náš download se pohybuje okolo 600kb.
December 29, 201411 yr jestli je to 600 KB, takže jenom 5 Mb/s? to by chtělo výpověď a vyjednat aspoň 10, jestli je to skutečně tak a router vyresetovat do výchozího nastavení Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
December 30, 201411 yr jestli je to 600 KB, takže jenom 5 Mb/s? to by chtělo výpověď a vyjednat aspoň 10, jestli je to skutečně tak a router vyresetovat do výchozího nastavení ten router je jenom G takze vzduchem vic nez 5 mega neda a vzhledem ke srotu routeru kabelem vic nez 25 taky ne
December 30, 201411 yr proto sem se taky ptal na tu rychlost, ale je pravda, že otázku sem položil nejednoznačně a odpověď je taky nejednoznačná, takže tady je ta správná: co máš za tarif od upc? ale i tenhle šrot by snad zvládnul vzduchem protlačit o něco víc Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy