November 10, 201411 yr Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Ve čtvrtek nám byla zapojena kabelová televize od UPC, kdy nám pan technik vše zapojil,propojil kabel ke kab. televizi i do jiného pokoje,ale tam nám programy UPC bohužel nejedou Zkouším to instalovat a načte mi to 155 programů,ale funkční jsou jen ty základní (nova, prima, atd)+ markíza, joj,zbytek nejede. Můžete mi prosím poradit?
November 10, 201411 yr Ke sledování těch programů je třeba mít další CI Modul se kartou. Za to bude 50Kč/měs. navíc. Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
November 10, 201411 yr CI modul k pronájmu je pouze u UPC, k odkoupení u UPC za 1200Kč nebo tady za 1050Kč https://www.dvb-c-shop.cz/produkty/ca-m ... cam-ci.htm. Na Aukru se také prodávají použité za cca 800Kč, ale však musíte uvěřit: CI modul je odkoupeno. Je garantováno funkčnosti s UPC. Musíte vědět kdo je majitel toho modulu, aby UPC poslal žádost o převod z jeho smlouvy na vaše. Edited November 10, 201411 yr by Guest Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
November 10, 201411 yr děkuji a po koupi a zavedení do TV naladím programy? Jinak (doba splatnosti) karty trvá jak dlouho?
November 10, 201411 yr Napsal jste že " Zkouším to instalovat a načte mi to 155 programů", takže už máte naladěno a ted´stací vložit modul do slotu. Karta vám funguje do ukončení smlouvy, poté musíte vrátit kartu UPC. Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice