Odesláno 2. srpna 2014 10 let Jinak já mám od UPC 10Mb/s aha ale stejně můžou nastat v zásadě dvě situace... buď budeš u upc tak hodně dlouho, že i na ten nejpomalejší tarif za pár let využiješ tohle výkonný dělo, nebo to tady dřív zabalíš a v takovym případě ten wifi modem ještě celkem dobře prodáš - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. srpna 2014 10 let Dobře, nechám si poradit a hned zařídím koupi toho wifi modemu, díky za radu Teď eště vyřešit CA modul a jsem hotový
Odesláno 2. srpna 2014 10 let Ještě se zeptám, účtuje si UPC něco za instalaci v případě zakoupení nebo je to i s instalací?
Odesláno 2. srpna 2014 10 let http://www.upc.cz/televize/samoinstalace/ Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 2. srpna 2014 10 let To není dobré Z důvodu, že si nejsem jistý, jestli je v mých schopnostech nějak nastavit ten wifi modem To, co je popsáno pro WIN8 v manuálu, co jsem stáhnul, to se musí takto udělat? To nejde, že to přiveze, já to jen zapojím kabelama a budu surfovat? Upraveno 2. srpna 2014 10 let uživatelem Návštěvník
Odesláno 2. srpna 2014 10 let Nic nastavovat nemusíš, akorát si dole na tom modemo-routeru přečteš SSID (název sítě) a přístupový heslo a to zadáš do připojovanýho zařízení.
Odesláno 2. srpna 2014 10 let To jsem potřeboval slyšet Proč tedy matou takovým manuálem, když nic z toho není třeba dělat?
Odesláno 2. srpna 2014 10 let Běžnej user nic dělat nemusí. Manuál je spíš pro usera náročnějšího, ovšem ten má obvykle router svůj a od UPC jenom modem, takže je mu to taky k prdu.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.