July 26, 201411 yr Nevím, ale nemohu už dnes v seznamu kanálů najít PRIMA ZOOM HD a PRIMA COOL HD. Mám tam jen jejich umazaný sdéčka. Za to mi už druhý den jde kompletní balíček FILMBOX, ty pitomý ruský kanály, ARTE HD, evropský film hd a auto-moto-sport hd. Nevíte co to má znamenat ? V jedné chvíli mi STB hlásil žádný dostupný kanál. Mám nabídku KOMFORT + 120 INTERNET ( 147 kanálů ).
July 26, 201411 yr Obě zmiňované Primy v HD fungují.Mám CA modul v televizi a nejde mi nic navíc, balíček služeb mám stejný navíc balíček plus a super film.
July 26, 201411 yr Ano, balíček SUPER FILM mám také už asi rok, ale jdou mi navíc i VIASAT HISTORY, EXPLORER, HUNTING&FISHING, TRAVEL CH. a NAT GEO WILD. Na PRIMA ZOOM HD jsem se ještě ráno díval. Jsem u UPC už od doby CABLE+. Občas mi něco pustí na měsíc zdarma. Ale teď je to divný. Podle stránek UPC by měla na prázdniny zdvojnásobovat rychlost internetu v závislosti na typu modemu u 120 na 240 ..... atd. STB mám po nedávné 5. výměně. Teď KCF 3000 chodí resp. nechodí stejně jako 4003 před výměnou.
August 10, 201411 yr PRIMA ZOOM HD a COOL HD je zpátky. Chtělo to tovární nastavení boxu. Umoudřil se i tak častý reset Kaonu 3000HCO.