Odesláno 12. června 2014 10 let Je funkční HbbTV ČT v DVB-C? (v DVB-T je funkční). Nemám možnost příjmu na tv, pouze na pc s DVBV... Po přidání aplikace MS fotbal 2014 po 18. hodině se zobrazí logo HbbTV, ale není funkční. Odzkoušejte prosím na svém televizoru a podejte zprávu. Díky!
Odesláno 12. června 2014 10 let No je to nejaky divny. Musel sem na Samsungu vypnout Datovou sluzbu, nebot se mi vzdy zobrazilo logo HbbTV, zmizelo a za minutu se znovu objevilo, a tak dokola.....Az budeme koukat na telku, tak mrknu, jest-li jede.
Odesláno 12. června 2014 10 let Díky! Toto téma považuju za uzavřené, problém je v aplikaci DVBViewer + MHEG-5 (HbbTV) a to pouze na jediném pc. Pokusím se řešit jinde a jinak.....
Odesláno 13. června 2014 10 let No je to nejaky divny. Musel sem na Samsungu vypnout Datovou sluzbu, nebot se mi vzdy zobrazilo logo HbbTV, zmizelo a za minutu se znovu objevilo, a tak dokola.....Az budeme koukat na telku, tak mrknu, jest-li jede. Potvrzuji , toto same mi vcera delalo take ....
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.