Odesláno 23. ledna 2014 11 let Dobrý den, zkoušeli jste někdo univerzální ovládání na tento setopbox? Zkousel jsem univerzální ovladač na televizi Samsung UE40F6200AW bez jakehokoliv úspěchu. K televizi jsem připojil IR výstup, dál ho před setopbox, že seznamu setopboxů v televizi jsem vybral přesně tento model a nic... Nemáte prosím někdo zkušenosti nebo rady? Děkuji.
Odesláno 31. srpna 2014 10 let Používám ovladač Sony RM VL600T a funguje výtečně. Zatím se naučil vše co jsem k tomu přiložil.
Odesláno 1. září 2014 10 let jedna se mi spise o tuto funkci, ne o nejak univ. dalk. ovladac http://www.samsung.com/cz/experience/tv ... -2013.html
Odesláno 18. ledna 2015 10 let Po delsim hledani pokus/omyl jsem zjistil ze funguje Kaon K200 ( tedy alespon power on/off a channel up/down ). Snad to pomuze
Odesláno 10. srpna 2015 9 let Po delsim hledani pokus/omyl jsem zjistil ze funguje Kaon K200 ( tedy alespon power on/off a channel up/down ). Snad to pomuze Jsi zlatej. Nechápu, jak se ti to podařilo najít, ale K200 fakt funguje. Stačí v nastavení univerzálního ovládání v TV zvolit jako výrobce STB "Kaon" a do vyhledávání zadat "k200" a poté potvrdit nalezenou "K200". Fakt přepínání kanálů a vypínání/zapínání funguje. Konečně nemusím zapínat obojí TV i STB jako pako. Zkoušeno na Samsung UE48H6400. Ještě jednou díkes (tobě, rozhodně ne UPC za toho mrzáka Kaona, kterýho jsme už třikrát tenhle měsíc reklamovali).
Odesláno 10. srpna 2015 9 let A proč si míst toho STB nevezmeš modul? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.