Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den, před třemi dny jsem si pořídil služby od upc. Jsem vlastníkem televize Panasonic TX-L42G20E. Od upc jsem si objednal základní službu klasik 40+. Pro příjem televizního signálu využívám CA modul. Isntalaci jsem provedl podle návodu a televize bez problému naladila všechny televizní i rozhlasové stanice. Když televizi vypnu na kratší dobu vše běží jak má, problém však nastává když je tv vypnutá celou noc. Ráno po zapnutí nenalezne v režimu DVB- C žádné kanály. Konkrétně se zobrazí text: ŽÁDNÝ KANÁL NEBYL NALEZEN, ZKONTROLUJTE PŘIPOJENÍ, PŘÍPADNĚ MÍSTNÍ DOSTUPNOST SIGNÁLU, STISKNĚTĚ OK PRO ZAHÁJENÍ AUTOMATICKÉHO LADĚNÍ.

Aniž bych manipuloval s kabelem či s CA modulem tak po stisknutí OK se bez problému opět naladí veškeré kanály. Při krátkém vypnutí vše zůstane jak má a při delším vypnutí se celý problém opakuje. Při přepnutí do režimu DVB-T na tv se tento problém neděje. Chci se zeptat jestli se s tím už někdo setkal, případně jestli nikdo neví jak to nejlépe vyřešit. Děkuji T.M.

Odesláno

Pansonic neznám, ale podle popisu soudím, že se jedná o vadu televizoru. Naladěné kanály se musí uložit so paměti tv, což by měla být paměť typu ROM, čila data by měla uchovat i bez napájení... Pokud se nenajde někdo s lepším nápadem, doporučuju reklamovat (pokud ještě lze).

Ještě bych pro jistotu zkusil vyloučit CA modul. Naladit bez modulu (nebo i s ním, to je jedno) a na nějakou dobu oželet předplacené programy a ověřit, zda i bez CA modulu dojde ke ztrátě naladěných programů...

Odesláno

Vypněte v nastavení automatickou aktualizaci kanálů, pak to bude OK.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague