Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Ahoj,

známý si pořizoval internet od UPC a při zapojování mu technik řekl něco ve smyslu, že si tam může píchnout i TV a nějaká základní nabídka, cca 15 programů, mu půjde i zadarmo bez placení. Teď si chci internet od UPC pořídit taky a nevím, jestli na to můžu spoléhat, že mi bude fungovat ta základní nabídka taky zadarmo. Mně by totiž bohatě tačila, nicméně v přízemí nechytám optimální signál z vlastní pokojové antény, tudíž bych toho využil. A nevím, co mám tedy objednat. Díky

Odesláno

Fungovat bude, nicméně UPC ti základní TV nabídku automaticky zpoplatní 28Kč měsíčně. Jedine to pak vypovědět.

Odesláno

Jako že si objednám teď nový net za 318 Kč a oni mi pošlou pak fakturu automaticky na cca 340? A když to vypovím, tak pojede pořád?

Odesláno

2 měsíce bude ta TV gratis a pak se na vyúčtování objeví +28Kč. Takže buď platit nebo včas vypovědět.

Fyzicky pak TV pojede pořád, protože zatím nemá UPC mechanismus, jak to bloknout. Jedině filtry v rozvodných skříních, ale to už zase znamená posílat techniky do terénu, což není reálné.

Odesláno

Dobře, super, díky moc.

Honza

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague