July 15, 201312 yr Dobrý deň, viete mi poradiť aalternatívneho ISP providera v Nitre? (sídlisko) Potrebujem tam realizovať prípojku u klienta a nepoznám podmienky v Nitre. Ďakujem za rady
July 15, 201312 yr No v Nitre bude tych sidlisk asi viac... Cize bez presnejsej adresy je ti dost tazko poradit. No mozes skusit http://www.porovnat.sk/
July 15, 201312 yr OKi Dik, ide o nedbalovu ulicu. Naj mi vychaadza SWAN, ake su skusenosti s TV? Myslim kvalitu obrazu v HD..
July 19, 201312 yr to většinou nebývá FULL HD například Česká televize má každý 3. řádek pravý(FULL HD) a podobně to je i u jinejch televizí
July 19, 201312 yr Tohle by stálo za to rozepsat. Celkem by mě to zajímalo, jak to myslíš. To jako je 360 řádků vysíláno v HD a ostatních 720 v SD? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
July 19, 201312 yr Přesněji to nevím taky jsem nad tím přemýšlel nejspíše ano, řekl mi ti technik ČT že to dělají kvůli toku dat
July 19, 201312 yr Tak si zkus nejdříve na netu o tom něco přečíst než začneš psát takové blbosti..... Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
July 20, 201312 yr Páni, mne je jasne ze je to upscalling aj ako funguje. Potrebujem to pre zakaznika, skor ma zaujima ako to v reale vyzera plus rychlost reakcii toho boxu a podobne user kraviny..