Návštěvník Odesláno 8. října 2005 Sdílet Odesláno 8. října 2005 měl bych na zdejší odborníky dotaz a to ... při stahování z Bitorrent sítí mi hlásí program problem s NAT da se tento problem nějak vyřešit pokud ne,řešilo by to zakoupení veřejné IP adresy?Mam tarif T-1000. Předem díky za všechny odpovědi a připomínky k tematu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 8. října 2005 Sdílet Odesláno 8. října 2005 Ano, přikoupení veřejné IP adresy určitě pomůže. Karneval u neveřejných IP adres zahazuje při routování určitě pakety pro danou službu (tjn. jsou blokovány). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mymak Odesláno 9. října 2005 Sdílet Odesláno 9. října 2005 pokud ti stahovani z p2p funguje, tak bych to neresil - ja mam taky neverejnou IP a v pohode pouzivam jak BitComet, tak i Azureus ... a pokud je dost dobrejch seedu, v pohode mi to vytizi T2000 naplno Citovat Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. prosince 2005 Sdílet Odesláno 7. prosince 2005 Pouzivam Azureus a povetsinou mi to jede tak desetinou max rychlosti... kdyz stahujes vic torrentu (hodne moc) najednou, potom mam celkovej download na maximalni rychlosti... takze to vyjde nastejno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mymak Odesláno 7. prosince 2005 Sdílet Odesláno 7. prosince 2005 zalezi na zdroji - kdyz je dobrej, tak mi staci jedinej torrent na vytizeni T2000 (a to mam max. pocet pripojeni na torrent omezenej na 20) Citovat Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.