May 14, 201312 yr Soonrich hledá obdobně postižené uživatele TV LCD značky LG (je možné, že se tato závada vyskytuje i u jiných značek), kteří mají zkušenosti se samovolným přehazováním pozic programů v individuálně nastaveném playlistu. Mně se to děje u TV LCD LED LG 37LS5600 od začátku provozu již více než 3 měsíce. Na webu LG v sekci "Podpora" jsem si všiml, že nabízí "Firmware pro řešení problému mizení, přehazování pozic programů u Skylink", což mě inspirovalo k dotazu, zda nemají obdobný firmware i pro DVB-C Kabel UPC. Zákaznický servis LG mi doporučil nainstalovat nejnovější firmware, který má přehazování pozic programů odstranit. Když jsem jim oznámil, že k přehazování programů v playlistu dochází i s novým firmware, tak mi sdělili, že závada není v TV, ale v kompatibilitě CA modulu s TV LG. Já jsem ale přesvědčen, že je to jednoznačně vada software TV. Máte s obdobnou závadou s přehazováním pozic v playlistu a jejím odstraněním nějaké rozumné řešení?
May 14, 201312 yr UPC prehazuje neustale programy a pak se to musí v tv znovu tridit. Lze to vyresit zakazanim aktualizace programu. Pokud si to dobře pamatuji, tak nekde v ladeni kabelovky...
June 5, 201312 yr Měl jsem stejný problém. V nastavení pro hledání kanálů lze povolit či zakázat volbu - nevím jak to přesně je - "automatické řazení"? Jestli to ještě nemáš vyřešeno, ozvi se dc.artzavináč.seznam.cz