Odesláno 23. února 2013 12 let Ahoj Všem, nejsem moc zdatný v satelitní TV, tak píši. Měl jsem naladěné programy ČT1, Eurosport HD, Eurosport 2 HD a najednou je to cca týden mi ČT 1 HD zmizela a EU HD a EU 2 HD mi píše, že je kódovaný. Poradí mi někdo, jak to manuálně naladit? Díky
Odesláno 23. února 2013 12 let Nepíšeš jakým zařízením satelit přijímáš. STB od UPC, svým, nebo přímo v TV Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 23. února 2013 12 let Mám přijímač integrováný v TV LG 42LS570S. CA-modul SMIT:irdeto,Cryptoworks. Díky
Odesláno 23. února 2013 12 let CA modul SMIT je Irdeto, ale na "zmizení" ČT1 HD to mít pochopitelně vliv nebude. Zkontrolovat, příp. znovu naladit dle seznamu: http://cz.freesattv.tv/pdf/Frequences_21-02-2013_CZ.pdf
Odesláno 23. února 2013 12 let Díky, zkoušel jsem to. Při přidání údajů mi píše TV, že bylo přidáno 5 programů. Ale i tak mi to nejde. Najdu nový kanál Eurosport HD a stejně mi nehraje. Ještě zkusím zavolat na UPC a zjistit nastavení karty. Eurosport 2 HD se mi tam nepřidá. Co se týká ČT 1 HD, tak je vyřešeno. Já to měl zadané v oblíbených a bylo to s pozemní TV a oni ji teď vypli. Omlouvám se. Díky za pomoc. Pokud se mi nepodaří tak se ještě ozvu. Petr
Odesláno 23. února 2013 12 let Naladění programů nemá přímou souvislost s přístupovou kartou. Pokud to tedy nelze naladit, tak je chyba někde v televizoru nebo v samotném signálu z konvertoru (může být třeba signál na spodní hranici použitelnosti) a volání na UPC ti moc nepomůže..
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.