Odesláno 19. září 2012 12 let STR ... Suspend to RAM - režim spánku, uložení aktuálních dat (pouze) do paměti RAM, pc je v podstatě zapnutý STD ... Suspend to Disk - režim hibernace, uložení veškerých dat na disk, pc je v podstatě vypnutý Použil jsem tyhle dva termíny, neboť jsou víceméně jednoznačné a protože díky microsoftu, resp. převodců os widows různých verzí do češtiny (porovnejte W XP a W7), existuje v terminologii mírný guláš. Těch stavů je samozřejmě více a též i jejich různých kombinací ...
Odesláno 22. září 2012 12 let Retiree - Zdravím. Ještě jeden takový problémek. Když pustím náhled jakékoliv stanice HD kde je zvuk ve formátu AC3 5.1 tak nejde zvuk. V nahrávce téhož kanálu už zvuk jde. Stanice HD kde je zvuk ve formátu mpeg zvuk jde. Musí se něco donastavit,doinstalovat? Nějaký plug-in.....??
Odesláno 22. září 2012 12 let Badis no vidíš, já jsem problém neměl, takže jsem to ani nevěděl..... Víc hlav, ...
Odesláno 22. listopadu 2012 12 let Problem s dalkovym ovladacem Mam tuto externi kartu a hraje to pomerne slusne. Jedine co je divne je dalkac. Daji se na nem posunovat programy , zeslabovat zvuk , txt apod. Co ale nefunguje je zvoleni kanalu cislem. Je tam nastaveni, ale nefunguje to. Da se zvolit "ucit " - ono to prijme napr. cislo 1, ale ve finale to nedéla nic. Nevi nekdo co s tim ?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.