July 31, 201213 yr Ma niekto problem s kodovanim kodov pre DO KAON KCF-B4003HCO? DO ma podla navodu v prirucke spravny kod (pocet bliknuti diody) pre Samsung TV, ale DO nefunguje na ovladanie TV. Pritom, ked som mal KAON KCF-B3000HCO, tak vsetko chodilo OK. A mam ten isty TV. Vymenil sa len STB a DO.
July 31, 201213 yr jestli ti to pomůže, tak jsem pro tv sony nakonec použil kód pro samsung, protože všechny kódy pro sony co byly v manuálu buď nefungovaly nebo tak napůl
July 31, 201213 yr Tento problém sa objavil už aj u Panasonicu. Vyzerá to tak, že DO k obidvom typom Kaonov nie sú identické. Pomohol len návrat k pôvodnému typu DO.
August 1, 201213 yr Dik. Musim teda len najst ten spravny kod pre nove DO. Aspon ze to nebola chyba medzi stolickou a klavesnicou...
August 1, 201213 yr Ak by to niekto potreboval pre TV Samsung LE32A559 je funkcny kod "042" (MITSUBISHI)
November 13, 201213 yr Dnes jsem se "vrátil" zpět k UPC a dostal jsem nový DO k STB Kaon KCFB4003 HCO. Dle návodu a seznamu kódů pro Samsung TV nefungoval ani jeden pro spárování DO s TV. Proto děkuji a potvrzuji, že kód 042 funguje i na TV Samsung LE32R8.