Odesláno 4. května 2012 13 let Předně jedna obrovská pochvala české televizi obraz je brilantní bude to zážitek ale ten zvuk je stále jen stereo nevíte něco blíž proč od UPC není dolby http://www.parabola.cz/zpravicky/16742/ ... y-digital/
Odesláno 5. května 2012 13 let Právě ted jsem zapl mám zobrazeno sice zvuk už dolby Digital ale CT4 HD jede bez zvuku má někdo také takový problém...
Odesláno 5. května 2012 13 let Lokalita příbram : potvrzuji ČT 4 HD bez zvuku.... doufám, že to opraví, přeci jenom je večer hokej....
Odesláno 5. května 2012 13 let dolby nefunční, ale stačí přepnout na druhou audiostopu a tam zvuk funguje
Odesláno 5. května 2012 13 let Děkuji náštěvníkovi... takže opravdu stačí přepnout na druhou audiostopu.
Odesláno 5. května 2012 13 let A víte někdo, jak tu druhou audiostopu nastavit automaticky ? Mám Sama a při přepnutí na jiný program a zpět tam skočí zase ta první...
Odesláno 5. května 2012 13 let dolby nefunční, ale stačí přepnout na druhou audiostopu a tam zvuk funguje Díky Každopádně snad to opraví, aby člověk nemusel přepínat zvukovou stopu....
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.