Přejít na obsah

Doporučené odpovědi

Odesláno

Dostal som včera CA modul od UPC a keď som ho vložil do TV Samsung , tak mi stále vyhadzuje hlásenie Chyba ukladania CI+ . Vôbec nič nejde, len vždy keď to skúsim, tak to vyhodí. Už som skúšal otáčanie, ale nič. Volal som aj na UPC, ale vraj je u nich všetko v poriadku. Mám chybu v module, alebo v TV...??? Už ma UPC prestáva baviť, lebo modul som si kúpil hlavne kvôli tomu, že sa mi nechcelo používať dva diaľkové ovládače. Méte s týmto chybovým hlásením skúsenosti? Ďakujem

Odesláno

Mám taky TV Samsung s CI+ modulem a kromě prvotních hlášek hned po koupi (než naskočily programy) žádný problém neregistruji. Být tebou, tak ten modul zkusím v jiném televizoru.

Odesláno

Môj TV má v parametroch použitie aj CI a aj CI+, takže neviem. A asi mám smolu, že nepoznám nikoho, kto má digitálnu televíziu. Len analog. :(

Odesláno
Vôbec nič nejde, ...

TV musí naladit všechny dostupné programy, bez ohledu na CAM, nekódované programy musí být funkční... Je to tak?

Odesláno

Máš v TV aktuální verzi firmware?

Odesláno

takže po nainštalovaní nového firmware mi to už ide perfektne...ale teraz mám problém s nastavením časového pásma v televízore. Pri ponuke EPG mám stále čas -1 hodina a tím aj celú ponuku programov v rámci digitálneho vysielania. V ponuke televízora sa mi dá nastaviť čas automaticky alebo manuálne ale nedá sa mi nastaviť časové pásmo (časové pásmo automatické je posunuté mínus 1 hodina)...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague