Odesláno 9. dubna 2012 13 let Napadla mě taková otázka k zamyšlení, navíc je tady trochu nuda Představte si, pohádkovou situaci, že si můžete sestavit svůj vlastní zahraniční balíček. Je úplně jedno, z jakých zemí ty kanály budou (Evropa, Arábie, Ásie) Jedinou podmínkou je, že se musí jednat o místní stanice dané země a že jich může být dohromady pouze 7. Co by váš balíček obsahoval? Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 9. dubna 2012 13 let BBC One HD, BBC Two, BBC HD, Channel 4 HD, ITV 1 HD, ITV 2, Channel 5 HD,
Odesláno 9. dubna 2012 13 let No, myslím, že s balíčkem, který tu napsal MarioAL bych byl velmi spokojen.
Odesláno 9. dubna 2012 13 let Autor Takže čistě britský balíček? Zajímavé Já bych si vybral následující: Indie - Zee TV HD, Star Gold HD Anglie - Channel 4 HD Arábie - MBC HD, SpaceToon Španělsko - Antena 3 HD Japonsko - TV Tokyo HD Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 9. dubna 2012 13 let Na Facebook stránke UPC SK už niekoľko ľudí (vrátane mňa) prosilo o britské kanály, dúfam, že sa tak raz stane (aj keď pravdepodobnosť je malá)
Odesláno 9. dubna 2012 13 let Autor I já bych se spokojil s SD verzemi těch kanálů Nechápu ale proč nemůže i v naší zemi být u nějakého operátora dostupné Zee TV - jakožto jeden ze základních indických kanálů, který většina operátorů v Anglii, Americe a Německu nabízí. Má ho dokonce i UPC Holandsko a UPC Irsko. Sky UK má indických kanálů v nabídce snad dokonce 20. Anebo Star Plus/Star Gold, který by byl reálnější, jelikož ho spoluvlastní NGCI/FIC, které u nás nabízí kanály National Geographic. Hm... Jinak chápu, že nabízet free-to-air kanály - např. z Anglie nebo Německa - by UPC asi něco stálo, ale asi to bude absolutní minimum. Nevím, proč je ještě nemáme. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.