Posted March 22, 201213 yr Dobry den,dnes mi em daly tu bednu na abych měl kanaly,ale mam problem na nove,stale se mi objevuji titilku,ale kdyz je reklama tak ne,co stim?
March 23, 201213 yr no tazka otazka, pretoze nevieme aku mas bednu , ale ak mas vpredu v strede take velke zelene oko svietiace na zeleno a vlavo napis cv-5000, tak potom skus stlacit na ovladaci taky obdlznik s vodorovnou ciarkou v spodnej casti (lava cast ovladaca, tretie odspodu) Ak mas ale inu bednu, tak potom ti musi poradit niekto iny, popripade sa naozaj musis prinutit pozriet do toho navodu. vela stastia!
March 23, 201213 yr Hele ty blbecku ja se te neptam na to co se mam naucit,ale jak to mam udelat,tak si nech tajty tve komenty pro sousedy.Kretene
March 23, 201213 yr Nemusíš nadávat. DTW: Snažili se ti vysvětlit, že existují různé "bedny" a ty mají různé návody. Takže bud si to přečteš sám nebo alespoň prozradíš co jsi přesně dostal.
March 23, 201213 yr Ale black13 má pravdu u STB Handan, je tam opravdu takové tlačítko pro výběr titulků, tam zadáš žádné a u Novy máš vystaráno. K Kaonu je snad tlačítko SUBT se stejnou funkcí Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha