Přejít na obsah

chci zavést přípojku


Návštěvník jvesely.sks

Doporučené příspěvky

Návštěvník jvesely.sks

Zdravím

chtěl bych do mého domu (Na Vinici 9/160) rozvést kabelovou přípojku. Soused naproti přes ulici (Na Vinici 8 ) služby UPC využívá a když jsem se ho dneska ptal, řekl mi, že nebyl problém k němu kabel dovést. Jak jsem totiž dál zjistil ústředna je přímo v naší ulici o dva domy dál dokonce na naší straně ve vzdálenosti asi 20 metrů. V domě nejsou žádní nájemníci, tudíž všichni v domě s internetem souhlasí :D (je v mém vlastnictví). Jednalo by se o internet, pevnou linku a pravděpodobně i kabelovou televizi. Na infolince mi bohužel řekli, že jelikož můj dům není v systému, nelze s tím nic udělat. Člověk na stánku byl totálně mimo, řekl, ať si napíšu mail. Mail jsem napsal a nikdo neodepisuje :)) Nevíte jaký mám volit další postup? Navíc v 90. letech nám do domu zaváděla společnost Kabel Plus (dřívější UPC) koaxiální kabel. Mám ho normálně ve sklepě 9 metrů. Šlo by ty služby vést přes něj, nebo potřebuji nějakou novější technologii (optický kabel)? Pokud by to šlo přes ten koaxiál už vůbec nevidím důvod, proč by to nemělo jít. V tom případě zároveň nějak nechápu, proč mě nemají v systému.

díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kulombo

Původní kabel se využije, s tím problém není, ale opravdu nechápu, proč nejste zavedený v systému. Ideální bude asi znova poslat emailem žádost s popisem situace a vyfoceným přívodem do domu a následně zavolat a vše znova popsat. Jestli člověk na druhé straně bude za něco stát, tak se o to musí postarat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník jvesely.sks

Jo, tak díky, právě jsem nevěděl, jestli by to šlo i přes tenhle kabel. Nafotím to a pošlu jim další mail, snad nebude žádný problém. Škoda, že UPC nemá nějakou kamenou pobočku, že by si tam člověk zašel a vyřešil to, ten telefon mi tolik nevyhovuje...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Divím se,že k vám neposlaly technika na průzkum na pripojení. ten by zjistil,že máte kabel v domě,co jak kde zapojit,popripade vybudovat rozvody po domě. Poté se to předá na UpC na navedení do systemu a druhý den už můžou přijet instalovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...