Jump to content

Pomoc s TV samsung

Guest petro_cz

Recommended Posts

Guest petro_cz

Potřeboval bych pomoc, mám LCD Samsung C řady S DVB-C Tunerem. Mám problém s volbou jazykové stopy, když si vyberu a uložím, tak při opakované volbě kanálu se o5 objeví první. Dělá mi to problém treba u kanálu National Geographic HD, kde je jako první jazyk nastaven AN. Takže stručně přes tlačítko Tools vyberu jazykovou stopu a při vyjetí z kanálu a opětovné volbě jsem zas na AN. Děkuji za pomoc !

Tam mám češtinu jako hlavní jazyk nastavený od začátku, ale není to nic platné. Kdyby aspoň u LE40B650 pro přepínání zvukové stopy bylo tlačítko na dálkovém ovládání, ale tady se musí pokaždé lézt do menu.

• -
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul (1× vlastní, 1× pronajatý)
  • Plzeň

Guest petro_cz

ona je ta čeština na pozici 3 takže právě že nefunguje vyber jazyka podle čj an ... ale podle jiného klíče.. což je blbý i u ostatních kanálů, kde je u HBO NOVY atd... DD ale na první je stereo, takže při každém přepnutí musíš nastavovat znovu (používám zvuk pres domaci kino)

Guest petro_cz

|Ne ne , tím to není, jediné co mi napadá, že v NGC HD je prostě čeština špatně nastavena a TV si myslí že vybere čj, jinak nevím. Dnes jsem na to koukal čj je na pozici 1 ale AN na pozici 3, takže k nucenému výběru musí docházet, nebere to tedy první stopu.

To mě taky vadí. Jakmile přejdu najiný kanál a pak se vrátím, tak je tam angličtina. U jiných kanálů, kde je na výběr angličtina nebo ruština, tak nastavím ruštinu a ta tam zůstane. Tak proč si to ta čeština neustojí? a tak to dělám jak otrok. Jinak je SAMSUNG bez kazu.

• 4 years later...

U televize samsung staci dat menu,vysilani,moznosti zvuku,jazyk zvuku a jako primarni nastavit cestinu a jako sekundarni slovenstinu :) na slovensku by mela byt volba obracene...snad se vam bude darit tak jako me ;)