Guest petro_cz Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Potřeboval bych pomoc, mám LCD Samsung C řady S DVB-C Tunerem. Mám problém s volbou jazykové stopy, když si vyberu a uložím, tak při opakované volbě kanálu se o5 objeví první. Dělá mi to problém treba u kanálu National Geographic HD, kde je jako první jazyk nastaven AN. Takže stručně přes tlačítko Tools vyberu jazykovou stopu a při vyjetí z kanálu a opětovné volbě jsem zas na AN. Děkuji za pomoc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lubos_PM Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Předpokládám, že je to stejné jako u Samsungu LE40B650 - bohužel máš smůlu stejně jako já... Ta TV si to prostě nepamatuje . Quote - - TV Komplet CA modul (1× vlastní, 1× pronajatý) Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Zkus Nastavení - Vysílání - Preference - Hlavní jazyk zvuku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lubos_PM Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Tam mám češtinu jako hlavní jazyk nastavený od začátku, ale není to nic platné. Kdyby aspoň u LE40B650 pro přepínání zvukové stopy bylo tlačítko na dálkovém ovládání, ale tady se musí pokaždé lézt do menu. Quote - - TV Komplet CA modul (1× vlastní, 1× pronajatý) Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standa Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 A proč chcete zrovna u NGC HD zvukovou stopu na angličtinu? Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet modem, VTV box Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest petro_cz Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 ona je ta čeština na pozici 3 takže právě že nefunguje vyber jazyka podle čj an ... ale podle jiného klíče.. což je blbý i u ostatních kanálů, kde je u HBO NOVY atd... DD ale na první je stereo, takže při každém přepnutí musíš nastavovat znovu (používám zvuk pres domaci kino) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standa Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Nejspíše máte ještě někde nastaveno jako prioritní zvuk DD. U NGC HD vysílá jen DD v angličtině, proto to skáče na angličtinu. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet modem, VTV box Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest petro_cz Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 |Ne ne , tím to není, jediné co mi napadá, že v NGC HD je prostě čeština špatně nastavena a TV si myslí že vybere čj, jinak nevím. Dnes jsem na to koukal čj je na pozici 1 ale AN na pozici 3, takže k nucenému výběru musí docházet, nebere to tedy první stopu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 To mě taky vadí. Jakmile přejdu najiný kanál a pak se vrátím, tak je tam angličtina. U jiných kanálů, kde je na výběr angličtina nebo ruština, tak nastavím ruštinu a ta tam zůstane. Tak proč si to ta čeština neustojí? a tak to dělám jak otrok. Jinak je SAMSUNG bez kazu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 U televize samsung staci dat menu,vysilani,moznosti zvuku,jazyk zvuku a jako primarni nastavit cestinu a jako sekundarni slovenstinu na slovensku by mela byt volba obracene...snad se vam bude darit tak jako me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts