Posted October 25, 201113 yr Už týden si ke mě hledá cestičku a ne a ne ji najít,hlavně,že je podepsaná smlouva,ale dál už nikdo neřeší,ba ani nechce řešit,že internet si někde lítá a já za něj budu jen platit, ale pozor nepoužívat, a stěžovat si....hmm, tak možná na lampárně,protože všechna spojení jsou falešná,je to k zamyšlení.
October 25, 201113 yr kvalitní článek... můžeme se někde sejít, že bys mi dala autogram? - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
October 26, 201113 yr a kdo ne? nicméně zájem o autogram trvá... můžeme si společně zanadávat, jak to někdy stojí za prd taky bych měl pár věcí na srdci... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
October 26, 201113 yr Ale mám na Tebe otázku,poradíš? Když se připojím přes vifi funguji,připojím se přes router a nic a dříve to bylo bez problému.Díkyyy
October 26, 201113 yr to nějak nechápu na wifi je potřeba wifi modem nebo wifi router - obojí najednou je zbytečný a bez nich to zase nejde... takže co máš? a bylo by lepší to řešit na foru než tady v komentářích... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha