Posted September 9, 201113 yr Dobry den, 2 mesice mam UPC tv starter + sport a darwin balicek, predevcirem mi vypli nektere kanaly, ktere byly soucasti bonusu (HBO atd.) a od te doby mi nejdou ani Eurosport HD, Nova Sport HD, History Channel HD, Discovery HD. Je tento stav normalni nebo jde o chybu na strane UPC? Jine HD kanaly jako nova,ct,prima funguji.
September 10, 201113 yr Co se podívat na www.upc.cz , jaké programy jsou součástí balíčků které přijímáte Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
September 10, 201113 yr tak to bylo samozrejme to 1. co jsem udelal, HD kanaly jsou soucasti balicku Sport, takze by to melo fungovat
September 10, 201113 yr Tak se prosímtě nauč číst: "K tarifu Starter si můžete přiobjednat balíček Sport: 8 sportovních programů Sport 1, Sport 2, Nova Sport, Sports 5 Eurosport 1, Eurosport 2, Extreme Sport, Golf Channel" Nikde žádná zmínka o Eurosport HD, Nova Sport HD, History Channel HD, Discovery HD Tyto HD kanály jsou až v nabídce Standard : http://www.upc.cz/televize/standard/ Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha