Posted January 8, 201114 yr Dobrý den. Existuje nějaká možnost jak funkčně propojit Handan CV6000 s běžným LCD monitorem s VGA vstupem - tak aby obraz za něco stál ? Mám tu jedne širokoúhlý LCD nevyužitý - 22" 1920 x 1080 a myslel jsem že bych ho mohl využít v kuchyni jako druhou TV, ale našel jsem i několik diskusí kde se píše že pokud se to povede tak výsledek není nic moc. Bylo to ale z roku 2007 a od té doby se třeba už něco vymyslelo. Co vy na to?
January 9, 201114 yr Děkuji. Takže je vidět že to jde, ale pro mé účely by bylo asi ekonomičtější LCD monitor prodat a koupit si malou LCD TV, jelikož ten konvertor stojí bezmála 4 tisíce.
January 9, 201114 yr A co třeba něco takového? http://aukro.cz/item1401089691_konverto ... 0_786.html Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Bylo by to použitelné co se obrazové kvality týká?
February 19, 201114 yr Ano ja mam zkusenost s timto adapterem, vratil jsem jej z toho duvodu, ze konvertuje pouze PC signal (VGA) na Televizni (AV), nikoliv vsak opacne!