Posted November 21, 201014 yr zdravím, ve své lokalitě (Karviná) máme skoro každou neděli potíže s internetem, stránky se dlouze načítají, chvílemi to jede v pořádku, ale pak se to opět zadusí, je to pouze lokální problém ? mám upc 25/1,5
November 21, 201014 yr zkus http://www.upczone.cz/viewtopic.php?t=3092 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
November 21, 201014 yr samozrejme jsem nejdrive zkusil , ale dela to docela pravidelne, nyni to uz jede v poradku ale prede dvema hodinami byl internet nepouzitelny
November 21, 201014 yr Domníval jsem se, že se jedná o lokální problém, protože jsem to tak několik týdnů pozoroval také. Myslel jsem si, že je místně nějakými "nadprůměrnými" uživateli o víkendu přetěžována síť. Zatím jsem to nehlásil, protože takové víkendové zatížení těžko někomu dokáži, tedy vzhledem k rychlosti podpory. Tento víkend jsem si toho nevšiml. Téměř celý jsem ho proležel v posteli bez internetu.
November 21, 201014 yr kdybyste to někdo zaznamenal znova, víte, kde to oznámit popř. reklamovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
November 23, 201014 yr chtel jsem vedet zda to taky nekomu dela , nic proti upc , 95% casu to jede jak ma , jen teda dovolat se tam je peklo - jste treti v poradi a kredit mizi rychlosti svetla , jen abych se dozvedel treba ze nic nezaznamenali