Jump to content

Featured Replies

Posted

Přeji Vám dobrý den,

Protože jsem velice nespokojen s STB Kaon HD PVR od UPC, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s tímto zařízením. Zejména by mne zajímalo následující:

1. Umí nahrávat 1 pořad a na druhý se dívat živě?

2. Umí přehrávat a nahrávat pořady vysílané v HD?

3. Umí kopírovat nahrané pořady z TV na USB?

Děkuji za odpovědi.

Take jsem patral a uvazoval o tomto rekorderu. V HD nahravat umi, ohledne sledovani dvou programu pres DVB-C jsem neuvazoval, mam TV s CI slotem a DVB-C tunerem, takze jeden tuner C8500 mi nevadil. Problem a to zasadni je, ze nahrany porad proste nejde dostat ven, tedy aspon nevim jak. Pres LAN do nej neni videt, z USB to jen cte...takze v podstate je to moc drahe zarizeni k nicemu. Problem je obecne u vsech DVB-C rekorderu. Pokud uz jej zarizeni ma, tak jen nahraje a ven to nelze dostat. Moc to nechapu, normalni DVD rekordery to umi, ale udajne je to politika restrikci kabelovych operatoru...Pokud zjistis neco jineho jak dostat nahravku ven, budu rad....jinak technicky je ten prehravac spicka...

De facto má stejné fuknce jako UPC dodávaný Kaon. Jen za jeho výrobou stojí trochu kvalitnější firma a má několik zásadních plus.

- přehrávač BD

- přehrávač z externích zdrojů

- ve spojení s TV od Samsungu umožňuje AnyNET a mnoho dalšího.

Jedinou nevýhodou je cena.

Umí nahrávat pouze 1 program, což je (alespoň pro mě) značná nevýhoda. Zlatej Handan 6000!