Guest Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 V BOLEVCI už dávno běží........ Quote Link to comment https://www.techforum.cz/topic/24-internet-na-locho%C5%A5%C3%ADn%C4%9B/ Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 ... i když podle mapky s odhady, kterou jsem shlédl (někde na stránkách je odkaz "napsali o nás" na iDnes, kde je mapka) Měl být Bolevec do konce června a Lochotín do konce září (to je samozřejmě už jeden z novějších odhadů - původně byly trošičku naivnější). Objednával jsem to přinejmenším před měsícem(konkrétně Kaznějovská ul.) a ozvali se jednou a to s tím, že zatím to není a termín neřekli Od tý doby se mi neozval nikdo. Jsem silně nespokojen s přístupem Karnevalu k informovanosti současných i potenciálních zákazníků. Strašný. Vyměnil bych všechny operátory na lince Karnevalu(bez urážky) za jednu jedinou tabulku na hlavních stránkách Karneval.cz pod odkazem Vysokorychlostní Internet > Termíny > Plzeň. Pamatuju si ty firmy co se vystřídaly od začátku, že se tasily s tím že Internet je ve fázi testování(což byla evidentní lež nebo přinejmenším chatrná polopravda). Roky říkaly to samé - minimálně 4 roky určitě. Když už něco, neměl mít Karneval alespoň "velký voči" a dát trochu reálnější termíny, když ví, že v Severním předměstí je tak velká hustota kabelových vedení a dát na názor odborníků. Čekám na internet přes kabel už moc dlouho a jakýkoliv další zdržení je dost nepříjemný. Na druhou stranu v jiných lokalitách internet jede a co jsem viděl mě potěšilo. Velká škoda jen limitu 20GB (teda vlastně vyhrazeného práva snížit rychlost na 64/32 kbps po překročení limitu 20GB). Kdyby byla rychlost "jen" 256/256 a bez limitu, cítil bych se líp a nelitoval tolik těch 1600 co to bude měsíčně stát (1090+499). --- BTW, bylo zajímavý sledovat jak se kompletní nabídka vyšplhala z původních (tuším snad dokonce) 75 Kč na dnešních 499,-. Když pomyslim za jaký kanály se platí(Romantica, Private Blue, RealTV... :0( ale jestli na to někdo kouká, co naplat ) - hrůza! A zdražování po 50 Kč i v průběhu pouhého 1 roku několik... není co dodat :-/ Quote Link to comment https://www.techforum.cz/topic/24-internet-na-locho%C5%A5%C3%ADn%C4%9B/#findComment-527 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts