Posted May 24, 201014 yr Pratele, urcite to tu uz nekdo resil, ale predmetne diskuse se pak zvrhnou na ruzne osocovani vsech odborniku atd. Takze bez emoci. Mam stary CRT 29" Philips, dobry, ale proste moc tlusty velky tezky a chci vymenit. A ted resim za co ? Kdyz ctu ruzne diskuse tak je vsechno blbe, cerna spatne bila spatne plazma spatne LCD hruza. Nevim. Chci televizi, ktera mi na UPC pujde paradne, chci neco jako 40-42" klidne nejakou lepsi plazmu, ale je fakt, ze nechci platit PRE nejak extremne vyssi ucty za elektro.
May 24, 201014 yr Hm, já mám plazmu a připadá mi na ní všechno dobré. Imho jsou plazmy nejlepší tv obecně, ale nebránil bych se nějakému LCD, pokud by bylo kvalitní. Doporučuju se poohlédnout po značkách Samsung, Panasonic a Sony, s uhlopříčkou okolo 1m. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
May 25, 201014 yr Já mám samsung UE40B8000 + modul a definoval bych to takto: HD - vyborny, SD -bezproblému
May 25, 201014 yr Po zkušenostech bych chtěla jen takovou, do které lze použít modul http://www.dvb-c-shop.cz/produkty/ca-modul-conax-cas7/technicrypt-cxv.htm - máme LCD Samsung a obraz zejm. u HD je nádherný. Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava
May 25, 201014 yr Toto bych spíše řešil asi tady http://avforum.zive.cz/forum-1703/TV-pr ... ktory.html Tam mi byla doporučena LCD Philips 42PFL8684H a jsem velmi spokojen. Důležité je napsat na co všechno TV chceš, jaký rozměr a hlavně jakou částku do toho chceš investovat. Všeobecně se na tom fóru doporučuje levnější TV plazma a pokud se připlatí tak LCD. Babičce s dědou jsem objednával základnější plazmu Panasonic TX-P42X20E a při srovnání s mým dražším Philipsem jsem byl rozladěn, protože třeba nezvládala roztahovat černé pruhy. Nakonec tedy připlatili a koupili taky Philips, ale jen 42PFL7404H bez Ambilightu. A ta se s těmi pruhy srovnává už OK. Pokud by nevadilo připlatit tak se doporučuji podívat po Philipsech s Ambilightem což si nedokážu vynachválit U těch základních modelů je jen po bocích, ale i tak to stačí. Napřed jsem se toho obával, že to nebude nic moc, ale nakonec je to i pouze na dvou stranách OK.
June 21, 201014 yr Babičce s dědou jsem objednával základnější plazmu Panasonic TX-P42X20E a při srovnání s mým dražším Philipsem jsem byl rozladěn, protože třeba nezvládala roztahovat černé pruhy. To jsou mi veci......to jako vazne ?? Kdyz si das format obrazu autoumaticky tak ti to bude roztahovat i na tom Panasonicu Treba se naucit s tou televizi poradne, nez zacnes neco psat
June 21, 201014 yr Nemam nic proti plazme. Ale kdyz se rekne plazma tak panasonic. No a Panasonic a dvt-c tuner nejsou zrovna kamaradi.
June 22, 201014 yr je to banda idiotu v tom panasonicu, ale az bude mit konkurence 100% podporu DVB-C tak i ten panasonic upgraduje firmware
July 10, 201014 yr Babičce s dědou jsem objednával základnější plazmu Panasonic TX-P42X20E a při srovnání s mým dražším Philipsem jsem byl rozladěn, protože třeba nezvládala roztahovat černé pruhy. To jsou mi veci......to jako vazne ?? Kdyz si das format obrazu autoumaticky tak ti to bude roztahovat i na tom Panasonicu Treba se naucit s tou televizi poradne, nez zacnes neco psat To tam nastaveno bylo, ale třeba při Ordinaci v růžové zahrad se to nahoře roztáhlo a dole zůstal černý pruh... Možná špatný fw, ale šla z domu.