Odesláno 30. října 2009 15 let Nevím jaký konkrétní typ zn. Sharp máš na mysli. Dnes jsem viděl v obchodě typ LC 40 LE 700E s LED podsvícením. Signál byl z kabelu UPC s kartou a modulem od LICY a funguje při nastavení CZ. EPG jde korektně t.j. s háčky a čárkami. Samozřejmě že běží i HD programy. Kvitoval jsem, že byla předváděna tak, jak si dost uživatelů přeje...Ne tedy s nějakou HD smyčkou.
Odesláno 31. října 2009 15 let To nemohu potvrdit, tenhle obchod je v Příbrami Pod čertovým pahorkem.
Odesláno 2. listopadu 2009 15 let Obraz je dobrý, na HD samozřejmě výborný. Docela mne překvapila prodavačem udávaná spotřeba - 50W! Přiznám, že tech. údaje jsem nestudoval.
Odesláno 2. listopadu 2009 15 let jo to bude led diodama porovnaval jsi to z necim (obraz)? napr philips 9 rada
Odesláno 2. listopadu 2009 15 let Neporovnával, nebyl jsem na tom tak zainteresován. Byla puštěna jen tato a v druhé místnosti plasma Panasonic. Detailně jsem tedy neporovnával, jen zběžně. Žádné viditelné problémy s obrazem u Sharpu jsem nepozoroval. Asi lepší porovnání by bylo s LCD TV, ta plasma má kontrastu na rozdávání.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.