Odesláno 27. září 2009 15 let Rád bych se zeptal, zda již existují ovladače pro připojení STB k PC pro Windows 7. Díky.
Odesláno 27. září 2009 15 let Podle mých zkušeností s W7 stačí použít drivery pro Vistu, ale W7 si obvykle najdou všechny ovladače automaticky jsou-li připojeny k netu.
Odesláno 27. září 2009 15 let No právě, že jsem zkoušel jak Visty, tak automatické vyhledání ovladačů na internetu a hlásí mi to, že ovladače nebyly nalezeny a připojení se STB neexistuje.
Odesláno 27. září 2009 15 let divné... mě W7 profesional našly všechno, i pro starý notebook, zcela automaticky. Tak pak jedině doufat, že výrobce ty ovladače udělá.. Používáš už finální verzi? RC měla chyby a řadu věcí nezvládala
Odesláno 27. září 2009 15 let Právě že mám ještě RC. Taky mě napadlo, že by to mohlo být tím, zvlášť, když si tak úplně nerozumí s přehrávačem TV a občas mi spadnou. Spíš jsem se chtěl ujistit, že ty ovladače opravdu nikde nejsou.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.