Odesláno 16. dubna 2009 17 let Víte někdo něco o nějakým výpadku na Praze 8 ? Modem se mi restartuje každých 5minut sám od sebe už od odpoledne...a rychlost netu pomalá když naběhne..přitom do teď šlo vše suprově Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Odesláno 16. dubna 2009 17 let já teda výpadky nemám, ale UPC slibuje rozdělení lokality kvůli velkýmu přetížení... možná s tim už konečně něco dělaj, možná sou to jenom důsledky těch nedostatků... Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno 16. dubna 2009 17 let Autor já teda výpadky nemám, ale UPC slibuje rozdělení lokality kvůli velkýmu přetížení... možná s tim už konečně něco dělaj, možná sou to jenom důsledky těch nedostatků... hm, to je sice hezký, že to budou dělit, ale ja ten net opravdu potřebuju..dneska.. Lokalita: Praha 8, Troja ale díky za odpověd..ale je to banda kreténů ! NEDAJ VEDET MAILEM, NA INFOLINCE h***o...NA WEBU JESTE VETSI...kvuli tomuhle je nesnašim...ale jinak jsou ok Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Odesláno 16. dubna 2009 17 let řek bych, že to bude spíš ten druhej případ - důsledek přetížení... Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno 20. dubna 2009 17 let tak pan Malina zjistil info a odpověděl mi, kdy by mělo dojít k posílení Prahy 8... Dobrý den, Děkuji za informaci. Nechal jsem celou záležitost posoudit technikům a ti mi sdělili, že do dvou týdnů bude síť posílena. S přátelským pozdravem F.Malina Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.