March 21, 200917 yr Docela povedeny kousek , takovy " linux media center " , lze i pro DVB-C , jen jsem nepochopil jestli je tam C tuner uz standardne nebo se musi dokoupit . http://www.parabola.cz/clanky/3468/azbo ... m-a-wi-fi/
March 21, 200917 yr Citace: V základní sestavě je v přijímači přítomen jeden DVB-S2 tuner, je ale vidět, že je možno stroj doplnit ještě druhým přijímačem s možností příjmu DVB-S2, DVB-T nebo DVB-C.
March 10, 201016 yr Nemá někdo s tímhle skušenosti? Jestli funguje s modulem od Licy jak je to s nahráváním a přehráváním pořadů a tak? Jinak skvělý nápad to udělat jako "skládačku". Uvažuju že bych koupil nějaký multimediální centrum a tohle s příjmem na DVBc by bylo super.. Jinak další recenze na digizone je tu.. http://www.digizone.cz/clanky/azbox-hd- ... ial-kabel/
March 11, 201016 yr Už se to tu probíralo. Já ho doma provozuju jako kombo DVB-S + DVB-C. S modulem od Licy funguje bez problému.
March 11, 201016 yr FW je ještě pořád ve vývinu, takže v některých verzích se objevují drobné chybky, nicméně jako s přehravačem s ním nemám nejmenší problémy. Všechny MKV, které jsem tam dával (do full HD) fungovaly bez problémů. Vevnitř je Linux, takže co nějak připojíš a namapuješ, to taky přehraješ. Slabší je rychlost síťové karty, takže HD po síti moc ne.
March 29, 201016 yr Já mám trochu problémy s EPG. EPG se načítá velmi omezeně. Zpravidla nejsou k dispozici podrobné informace o programu a načítání EPG programu taky moc nefunguje. Máš stejné zkušenosti? Eventuálně jak upravit "EPG_SETTINGS"? Díky FW je ještě pořád ve vývinu, takže v některých verzích se objevují drobné chybky, nicméně jako s přehravačem s ním nemám nejmenší problémy. Všechny MKV, které jsem tam dával (do full HD) fungovaly bez problémů.Vevnitř je Linux, takže co nějak připojíš a namapuješ, to taky přehraješ. Slabší je rychlost síťové karty, takže HD po síti moc ne.