Odesláno 3. února 2009 16 let Díky manželce jsem zazanamenal, že Prima už konečně vysílá nějaké pořady korektně 16:9 (a bravia je správěn zobrazí a přepne na 16:9) Konkrétně včera ošklivka katka a teď velmi křehké vztahy
Odesláno 3. února 2009 16 let To je dobře, že už se konečně rozhoupali. Doufám, že plynule přejdou na tento formát v celém svém vysílání.
Odesláno 3. února 2009 16 let Tak to toho moc není, já se těšil že toho bude víc a shodou okolností sem potkal jediné dva (vyjma autosalonu) co vysílají
Odesláno 4. února 2009 16 let to je prdel, v době kdy Nova valí produkci v HD, tak Prima rozšiřuje počet pořadů vysílaných v 16:9 na celé TŘI
Odesláno 4. února 2009 16 let Na muj dotaz co jsem jim ohledne 16:9 posilal minuly tyden odpovedeli: Dobrý den, ve formátu 16:9 vysíláme zatím jen pořad Autosalon a Premier League. S postupným zaváděním digitalizace budou postupně vysílány nejdříve pořady vlastní tvorby Televize Prima, zahraniční pořady zatím bohužel ne. Bližší termín zatím nelze říci. Pokud se týká dalšího kanálu Prima 2 - budou diváci včas informováni. Zdravíme a přejeme hezký den. J. Růžková
Odesláno 4. února 2009 16 let Na muj dotaz co jsem jim ohledne 16:9 posilal minuly tyden odpovedeli: Dobrý den, ve formátu 16:9 vysíláme zatím jen pořad Autosalon a Premier League. S postupným zaváděním digitalizace budou postupně vysílány nejdříve pořady vlastní tvorby Televize Prima, zahraniční pořady zatím bohužel ne. Bližší termín zatím nelze říci. Pokud se týká dalšího kanálu Prima 2 - budou diváci včas informováni. Zdravíme a přejeme hezký den. J. Růžková Aha, takze ani na Prime nevi jedna ruka co dela ta druha. Protoze hned vcera vysilali "zahranicni porad", resp. americkou komedii z roku 2005 MELINDA A MELINDA v 16:9 i se signalem WSS
Odesláno 4. února 2009 16 let Stejně je mi divné že by jim dodavatel nedodával popřady/filmy 16:9 .....
Odesláno 13. února 2009 16 let Je to trapné, Nova a ČT1 valí všechno co jde v 16:9 někdy s naprosto bombastickým obrazem, Prima je na zblutí, vše je nesmyslně degradováno na 4:3 a ještě naprosto bez kontrastu, se šumem, jakoby rozmazané, nechápu... Ještě jsem tam neviděl jediný film co by byl obrazově aspoň trochu srovnatelný s DVD, zatímco na Nově třeba Pistolnice či české filmy a věci s kvalitním zdrojem valí v DVD formátu 21:9 a s obrazem nerozeznatelným od DVD. A dorazí mě pořady jako Jak se staví sen, které mají pruhy jako v 16:9 ale jsou vysílány ve 4:3, takže pokud bych nepoužil funkci panorama, na obrazovce toho moc nezbude. Hanba tobě Primo v dnešní době takhle degradovat obraz a jeho formát!!! O HD rozlišení v nedohlednu ani nemluvím...
Odesláno 13. února 2009 16 let Naprostý souhlas. Je neuvěřitelné jak se 16:9 pomalu prosazuje. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.