Guest Toma Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Dobrý den, zkouším se přihlásit do modemu Compal a nejde mi to, že mám nesprávné heslo. Zkoušela jsem ze zadní strany modemu tlačítko obnovy do továrního nastavení, ale stále mě to píše "Vítejte zpět" a chce to již zavedené heslo. Z návodu od UPC jsem pochopila, že po provedení továrního nastavení se bude postupovat jako v případě prvního přihlášení, jako kdybych modem dostala nový, kdy si heslo a vše ostatní znovu nastavím. Jinak forum jsem prošla a nenašla radu nebo jak jinak heslo k modemu obnovit. Děkuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David R. Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 @Toma zdravím, ani heslo admin? Viz https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/sluzby/poruchy-rady-a-tipy/internet/compal-ch7465lg/nastaveni-a-zabezpeceni/navod-na-prvni-prihlaseni/ Quote 500 Mb/s Jiná služba Komplet Compal, CA Modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Toma Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Bohužel ne, zkoušela jsem všechny tyto základní až triviální možnosti. Tento článek a další návody a postupy jsem četla na stránkách UPC snad stokrát. Jediné, že se připojuju k 192.168.0.1 přes wifi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jnezval Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Pro tovární nastavení to chce podržet resetovací tlačítko asi 10 sec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Toma Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Vyřešeno, je to tak, nebyla jsem dost důrazná při mačkání tlačítka. Děkuji za Váš čas a pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts