October 16, 200817 yr Vím, že toto téma zde na fóru, již bylo probíráno. Zajímá mne jakou máte zkušenost s voláním v rámci sítě UPC. Pokud pominu jednotlivá pochybení ve vyúčtování (která se mohou samozřejmě vyskytnout) , stalo se Vám, že by jste měli naúčtovány "bezplatné hovory"? Platí, že klient UPC z Ostravy může neomezeně povídat s klientem UPC z Prahy? Předpokládám, že není nutno brát na zřetel původní síť např. Karneval, nyní je vše UPC. Díky za Vaše názory a zkušenosti.
October 16, 200817 yr Já nevím, zatím co jsem volal známým, co mají taky telefon od UPC, tak všechno bylo zaúčtováno správně, tzn. za 0 Kč. Jen když jsem volal (nevím, jestli to dělá pořád) na infolinku UPC, která má být pro klienty telefonu zdarma, tak ten na internetu jsem měl zaúčtovaný, nicméně, když jsem tam volal, tak mi řekli, že volání na číslo na klientské centrum, sami při vyúčtování vymazávají z výpisu, takže účtováno není - opravdu ve vyúčtování nebylo.
December 2, 200817 yr telefon od UPC je nejlepsi do domova duchodcu, kde si ti lidi volaj zadara protoze nemuzou chodit a na mobil nevidi.
January 21, 200917 yr Předpokládám, že není nutno brát na zřetel původní síť např. Karneval, nyní je vše UPC. Tohle jeste dlouho po slouceni neplatilo, jestli to uz napravili nevim.
January 22, 200917 yr Předpokládám, že není nutno brát na zřetel původní síť např. Karneval, nyní je vše UPC. Tohle jeste dlouho po slouceni neplatilo, jestli to uz napravili nevim. Dle mých zkušeností se dnes už nerozlišuje UPC a Karneval, volání v rámci obou je zadarmo
January 22, 200917 yr Jj, přesně tak, volání, ať už v rámci bývalého Karnevalu, či UPC, se počítá jako volání do sítě UPC, tzn. zadarmo.