June 7, 200817 yr Od včerejška večer (6.6.) je naprosto rozjetý zvuk s obrazem u AXN, obraz je o kus napřed před zvukem. U digitálu sice jen o kousek, ale tak, aby si toho člověk všimnul a rušilo ho to, u analogu je ten rozdíl mnohem větší a prakticky se to nedá sledovat.
June 7, 200817 yr mě to teda jede normálně Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
June 7, 200817 yr Hmm, díky za info. Tak se zřejmě jedná o nějakou lokální zážitost na hlavní stanici. V tom digitálu se to již téměř srovnalo, ale u analogu je to stále hodně rozjeté. Zvuk je zpožděný až o 20 vteřin za obrazem.
June 7, 200817 yr Hmm, díky za info. Tak se zřejmě jedná o nějakou lokální zážitost na hlavní stanici. V tom digitálu se to již téměř srovnalo, ale u analogu je to stále hodně rozjeté. Zvuk je zpožděný až o 20 vteřin za obrazem. no, není zač...koukám z Prahy..na digitálu to jede uplně normálně jak by mělo..na analogu, mmnt...v reklamách mi to jede dobře, myslím, že bude problém někde u tebe nebo jak píšeš na hl.stanici Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
June 7, 200817 yr Tohle se mi u AXN stalo take asi pred mesicem jeste na cistem analogu, fakt nekoukatelne.