Přejít na obsah

Handan CV-6000 DVR a jeho další funkce - UTRPENÍ...!!!...


Návštěvník brozmb

Doporučené příspěvky

Návštěvník brozmb

DVR mám doma 2 měsíce a přes tady průběžně diskutované problémy (hlášky s nahráváním, chyby v EPG atd..) jsem s ním při poměrně silném využití spokojen).

Problémy se stahováním a dalším zpracováním v PC mě příliš netrápí, DVR slouží především pro pohodlí při sledování vybraných programů podle vlastní potřeby a hlavně s možností přeskočení reklamy (pokud ji nahrávaný kanál obsahuje), ne jako zdroj pro archivaci nahraných pořadů.. Nicméně tady ve fóru zmiňovaný postup jsem úspěšně vyzkoušel a i přes otřesnou pomalost USB 1.1 je plně funkční.

Dnes jsem se rozhodl vyzkoušet i další možnosti tohoto zařízení - tj. upload foto a MP3. Koneckonců jedná se o celkem rozumné využití rezervovaného prostoru a leckdy se může hodit bez hledání patřičných datových médií ukázat nějaké fotky nebo přehrát nějakou muziku. Na tyto účely v DVR rezervovaný prostor cca 3GB s několika FAV se jeví jako dostačující.

Nicméně získané zkušenosti s přenosem jsou naprosto otřesné. Při pokusu přehrát více souborů najednou dochází k vytuhnutí přenosu (samozřejmě pouze při spuštěném DVR v režimu STB, při jakékoliv jiné činnosti ať už REC nebo DVR odmítá komunikovat s PC - STB is busy..). Při vytuhnutí je jediná pomoc vytáhnout USB z PC, tlačítko STOP je k ničemu, způsobí pouze pouze pád i jinak strašlivého programu na komunikaci s DVR (HANDAN USB Downloader).

Toto se mi stává jak při uploadu fotek, tak i mp3, naprosto náhodně (někdy se povede uploadnout i 5-6 souborů najednou, někdy spadně několikrát po sobě při jednom souboru. Podotýkám, že se jedná o vlastní foto a mp3 vytvořené z vlastních originálních CD, vše jinde plně funkční tj. nepoškozené soubory..

Perličkou je, že při těchto opakovaných chybách se čas od času stane, že při opětovném připojení DVR napíše disc is full a hlášku o nějakých cca 52000 souborech (jeden FAV přitom umožňuje pouze 500).. Jediným řešením je pak odpojení od PC a vypnutí DVR.

Zajímalo by mě, jeslti i další s tím máte stejné zkušenosti.

Vzhledem k mé důvodné nedůvěře k podobným noname šmejdům se domnívám, že toto vše je vlastnost tohoto číňáckého krámu, který nám UPC nutí za 150,- měsičně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak s tímto přenosem-nepřenosem souborů mezi PC a DVR mám zcela stejné zkušenosti. Zatím jsem nikde žádnou funkčí pomoc nenašel :o(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Urvisu

Při přepnutí DVR do režimu *Menu* probíhá přenos dat (i velkých souborů) oběma směry korektně.

 

Doufám, že se jedná o pravidlo a nikoliv jen náhodné zdařilé pokusy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...