Přejít na obsah

Sleva 50% na dva místo čtyř měsíců a podobná exkrementáž


Návštěvník D-O-M

Doporučené příspěvky

Návštěvník D-O-M

Když tu tak čtu tu plejádu témat věnujících se solidnosti UPC, ať už se jedná o cokoliv, chtěl bych se s vámi podělit o pár exkrementů.

 

Po dobrých zkušenostech s Karnevalem a pozdějším chtěným nechtěným přechodem na UPC jsem se po přestěhování do nového bydliště opět chopil netu v podobě kabelu, Easy od UPC, v té době první 4 měsíce sleva 50%. Zapojeno, první faktura, druhá, tyto se slevou 50 procent, voaláá, od třetí dál bez slevy. Volal jsem na tu jejich linku, mám rád hudbu, a tak jsem si tu jejich kouzelnou melodii hrající při zbytečném čekání na jejich telefonistu poslechl dvakrát a pak mačkal volbu jakože jsem nový zákazník, okamžitě jsem byl spojen a vylíčil oné osobě problém. Ta mi sdělila něco ve smyslu "Já tu mám napsáno, že to tak bylo sjednáno".

 

Musím podotknout, že celou šaškárnu jsem - ještě než bych to celé tímto výrazem vůbec kdy nazýval - podstupoval s tím, že budu mít slušný levný fungující internet jako u Karnevalu, a že první 4 měsíce holt pojedu za cca 270 káčé a to se počítá.

 

Když jsem člověku u aparátu na odvrácené straně vesmíru sdělil, že o tom nic nevím, bylo mi opáčeno, že to najdu ve smlouvě. Na smlouvě, kterou jsem po celou dobu křečovitě třímal v hnátě, bylo a doposud není o tomto zbla, žádný dodatek, prostě nic. Ještě jsme si chvíli povídali a celé to skončilo takovým jakoby roboticky odříkávaným doporučením, že to mám tedy reklamovat, byla mi nadiktován P.O. box s Nákladovým nádražím pod ním a to celé na Praze 3. Momentálně jsem rezignoval a stále mají mých cca 520 káče navíc. Když k tomu připočtu, že uživatel platí dopředu (což je taky faktická změna od dob Karnevalu) - chápal bych to snad jako do jisté předcházení výšce čísel ve statistikách neplaticích uživatelů - ale stejně se mi to tak nějak principiálně nelíbí. A nevím co vy, ale na faktuře se mi zjevuje řádek s nějakým nesmyslem s názvem DUO něco za ca 25 káčé, to mě taky překvapuje, snažil jsem se zjistit, co to je, ale doposud se mi to nepodařilo.

 

Taky se vám něco takového stalo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Ale jo, taky kdyz mi zapojili digital z analogu, tak sem mel mit vsechny programy vcetne tech dospelackejch a kupodivu snad i vcetne HD (nevim jak to melo fungovat, kdyz nemam HD tunner). Nicmene zadny porno se nekonalo. Ignoroval sem to, ale je to takova dalsi vec, ktera vrha na UPC spatny svetlo a pritom se to vubec nemuselo stat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...